Начало ММА Петъчни прогнози: Ковингтън и Масвидал няма да бързат

Петъчни прогнози: Ковингтън и Масвидал няма да бързат

Петъчни прогнози: Ковингтън и Масвидал няма да бързат
0

Враждата между Колби Ковингтън и Хорхе Масвидал достигна своя пик и всичко ще се реши на събитието UFC 272. През уикенда ще станем свидетели на дългоочаквана битка, която ще оглави галавечерта.

Очакванията са бившите приятели и настоящи врагове да не пришпорват нещата в клетката.

И двамата издържаха веднъж по 5 рунда срещу хегемона Камару Усман и е много вероятно битката им да продължи през всички 25 минути за 1.61.

По-добрият коефициент тук е победа за Колби с решение на коефициент 1.90.

Твърде малко вероятно е ръката на „Уличния Исус“ да бъде вдигната, ако той не нокаутира съперника или не го накара да се предаде. Ковингтън показа, че е вдигнал много нивото и е по-комплексният боец, който ще надиграе Хорхе в по-голямата част от ММА битката.

Масвидал се радва на огромна популярност сред феновете, но успехите му в клетката са далеч от „хайпа“ и огромния шум, който съпътства името му.

Личи си, че той е боец с голяма класа, но тя не отговаря на топ претендентите в дивизията.

Останалите добри предложения от галата са победа за Рафаел дос Аньов над Ренато Мойкано – 1.60; успех за Брус Мичел над Едсон Барбоса за 1.65 и победа на Мария Агапова срещу Мария Мороз за 1.55.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.