Начало ММА Петъчни прогнози: С Диаз до края

Петъчни прогнози: С Диаз до края

Петъчни прогнози: С Диаз до края
0

Най-после дойде време за дългоочакваната бойна галавечер UFC 263. В главното събитие Марвин Ветори ще се опита да вземе реванш от Израел Адесаня.

Мачът е труден за прогнозиране, защото и двамата имат сериозни аргументи зад гърба си.

Адесаня до скоро беше непобеден в най-комерсиалната верига за ММА, но предстои да разберем как ще му се отрази категоричната загуба от Ян Блахович през пролетта.

Ветори направи на пух и прах дивизията, след като падна именно от Изи при първя им сблъсък. Тогава съдийското решение беше разделено и това отново подсказва, че този мач може да отиде в която и да е от двете посоки. В такива ситуации нелош избор е да се посочи по-високата ставка с разумен залог – победа за Ветори на 3,40.

Другата среща, с която скачаме в дълбоките води на големите коефициенти е тази на Нейт Диаз.

Неговият успех срещу Леон Едгардс е оценен на 5,00 от букмейкърите и това е голяма грешка.

Човек с фамилията Диаз в UFC никога не трябва да бъде отписван и затова ще сме с него до края. Дори и да загуби, което не е нелогично, Нейт ще е дал всичко от себе си – и последната си капка кръв. В подобни срещи сърцето е най-важно, а не случайно мачът е в историческите 5 рунда (за битка без титла).

Познайте кой е поискал 25 минути меле.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.