Начало ММА Приказни герои в ролята на ММА бойци. Част 2

Приказни герои в ролята на ММА бойци. Част 2

Приказни герои в ролята на ММА бойци. Част 2
0

Празниците свършват, а ние продължаваме да гледаме на смесените бойни изкуства през призмата на забавлението. Днес на ред е втората серия от сравнения на известни ММА бойци с приказни герои. В първата част ви показахме известни бойци в ролята на приказни герои.

Докато светът на бойните изкуства е във временна пауза, сега на свой ред са жените.  

Пепеляшка

Тази героиня е една от най-популярните сред приказните герои. В нейната роля влиза Джулиана Пеня, която получи шампионски шанс благодарение на Дейна Уайт. Почти никой не вярваше в Пеня, която победи Аманда Нунес, с което се превърна в новата кралица в категорията.

Палечка

Миниатюрно, мило и много красиво момиче е героинята от приказките на известния Ханс Кристиан Андерсен. 

Пейдж Ванзант, 163 см, е идеална за ролята на Палечка. Очарователната блондинка не постигна особени успехи като боец, но благодарение на ефектната си външност придоби огромна популярност в социалните мрежи. Ванзант е омъжена за боеца Остин Вандерфорд.

Баба Яга

Хитра стара вещица, която живее сама в приказна „хижа на пилешки крака“ – това е Баба Яга. Това в никакъв случай не винаги е отрицателен герой: често тя дори помага на главния герой на приказка в победата над злото. Всяка помощ от Баба Яга е безценна, защото тя има не само огромен житейски опит, но и безкрайна магическа сила. 

Кристиана Жустину, по-известна като Крис Киборг, е отличен кандидат за ролята на Баба Яга. По спортните стандарти бразилката вече е доста възрастен, което не й пречи да остане плашещо силна. Дълги години Киборг се смяташе за абсолютно непобедима, докато не беше детронирана от сънародничката си Аманда Нунес. В допълнение към силата и опита, Кристиана има много труден характер: постоянните кавги с шефа на UFC Дейна Уайт доведоха до напускането й от най-голямата промоция в света. Сега Киборг царува в необятността на Bellator.

Снежната кралица

Дойде ред и на друга приказка на Андерсен – Снежната кралица. Според легендата приказната героиня е измислена, заради несподелена любов на автора към оперната певица Ани Линд. Сега Снежната кралица остава символ на красота и недостъпност: момиче с мощен чар се издига над света, без да обръща внимание на околните.

В тази роля попада Диана Авсарагова. Осетинската красавица предпочита да казва малко и да прави много: тя започна пътя си към Bellator с две победи над силни съперници.