Начало ММА Разочаровани фенове се оплакаха след турне на Хасбула в Австралия
0

Разочаровани фенове се оплакаха след турне на Хасбула в Австралия

Разочаровани фенове се оплакаха след турне на Хасбула в Австралия
0

Интернет сензацията Хасбула Магомедов изглежда е разстроил някои негови фенове в Австралия. През август младежът с милиони последвоатели в социалните мрежи посети Сидни и Мелбърн, където негови фенове имаха възможността не само да се срещнат с него, но и да се снимат, и да получат пакет от фенски артикули. Всичко това срещу билет на стойност между $250-$299.

19-годишният Хасбула не е бил съвсем коректен с тези, които са си платили. Той отложил една от визитите си в Сидни, а според коментари на участници в неговия тур, той не е обърнал особено голямо внимание на всички.

„Очаквах поне минута и някакъв разговор с Хасбула. Дори в промо видео клиповете казваха, че може Хасбула да ме удари, но не по агресивен начин. За съжаление, нищо от това не се случи. Прекарах не повече от 30 секунди с него на сцената“, заявява австралиец в изданието Junkee.com.

В публикация на bloodyelbow.com се споменава, че посетителите на турнето на Хабсула не са имали право да снимат със собствените си телефони и са имали разрешение за само една снимка от професионален фотограф от организацията на Хасбула. В някои случаи Хасбула дори не е разговарял с феновете си. Дагестанецът е отказал и да се снима с жени поради неговите „лични и културни убеждения“.

Хасбула, който има договор за пет години с UFC, за да промотира битките им, е трябвало и да предостави негова фигура от картон с реални размери на феновете му, но някои от тях споделят пред гореспоменатата медия, че не са получили дори и това.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".