Начало ММА Роб Фонт е „свръх мотивиран“ за двубоя с Жозе Алдо
0

Роб Фонт е „свръх мотивиран“ за двубоя с Жозе Алдо

Роб Фонт е „свръх мотивиран“ за двубоя с Жозе Алдо
0

Боецът в категория „петел“ на UFC Роб Фонт разкри, че е „свръх мотивиран“ за предстоящата му битка с легендата на ММА Жозе Алдо. Фонт за последно впечатли срещу Коди Гарбрандт в пет рундова битка, която спечели с единодушно съдийско решение. Победа срещу Алдо може и да му гарантира битка за титлата, но това не причината за неговата „свръх мотивация“.

„Не ми трябва много мотивация да ставам рано и да тренирам, но когато ще се бия с Алдо, съм свръх мотивиран. Ставам малко по-рано. Правя малко повече рундове. Това е голяма битка. Приемам я много сериозно. В един идеален свят ще влезна в клетката и ще го надиграя без проблем, но това е Алдо. Той има много опит, така че съм готов за всички пет рунда с него. Ще покажа, че съм същото толкова добър, ако не и повече“, заяви Фонт пред The AllStar.

Фонт и Алдо ще премерят сили на събитието „UFC Vegas 44“, което ще се проведе на 5-и декември. Жозе Алдо е в серия от две поредни победи. За последно стъпи в октагона на 7-и август, когато надделя над Педро Муньоз с единодушно съдийско решение. Преди това той победи Марлон Вера, отново със съдийско решение. С тези резултати той „изплува“ от серията на три поредни загуби в новата му категория „петел“.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".