Начало ММА Розенструйк: Не разбирам защо съдията спря битката

Розенструйк: Не разбирам защо съдията спря битката

Розенструйк: Не разбирам защо съдията спря битката
0

Жайрзиньо Розенструйк недоумява защо съдията Хърб Дийн спря битката му с Александър Волков на UFC Fight Night 207. По време на шоуто в Лас Вегас суринамецър получи тежък удар, а след това „Драго“ продължи с атаката и така съдията видя достатъчно 2 минути и 12 секунди след началото.

Според загубилия не е имало предпоставки за подобно решение и скоро той е щял да се възстанови от удара.

„Много съм объркан от изхода на мача. Бях спрян, а всъщност състоянието ми далеч не го изискваше. Не разбирам“, сподели Розенструйк.

„Някой да е падал на земята по лице със затворени очи? Това наричаме нокаут. Александър и аз просто започнахме да разменям е удари. Това е нещото, което вие искате да видите. Поздравявам го за победата. По мен няма никакви щети и се надявам скоро да се бия отново“, допълни разочарованият ММА боец.

Така той допусна нова загуба след поражението от Къртис Блейдс със съдийско решение миналата есен.

За първи път 34-годишният суринамец има две поредни поражения. В последните му четири битки загубите са три.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.