Начало Бокс Ученици от Своге разчувстваха Тервел с уникални подаръци
0

Ученици от Своге разчувстваха Тервел с уникални подаръци

Ученици от Своге разчувстваха Тервел с уникални подаръци
0

Тервел Пулев бе силно разчувстван от изненадващи и уникални подаръци, които получи. Бронзовият медалист от Игрите в Лондон 2012 публикува на профила си във „Фейсбук“ за страхотните дарове, с които е засипан от Професионалната гимназия „Велизар Пеев“ в Своге.

Днес тези мили хора от @Професионалната гимназия Велизар Пеев в гр. Своге отново ме изумиха с техния професионализъм. Подариха ми два страхотни подаръка, техни специалитети.  Гербът на България с всички детайли и надписа „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“. И кашон с около 10.500 кг шоколад тяхно производство“, сподели Пулев.

И допълни: „Шоколадът е много съблазнителен, но преходен. Докато герба не отстъпва по нищо, освен с изработката, размерите, но и със своята непреходност. Този подарък дойде без никакъв повод, което го прави още по-ценен. Винаги съм твърдял, че няма друго такова училище в България, като тази професионална гимназия, която изгражда млади хора с професии и още нещо. Духът и организацията, които се виждат там може само да се усетят на място. Те са доказателство, че не винаги системата или манталитета са ни виновни! Поздравления на директора г-н Станчо Атанасов за отличната работа. Благодарности от сърце!“, написа още един от най-успешните български професионални боксьори в историята.