Начало ММА Сейнт-Пиер: В залата се чувствам най-щастлив и най-тъжен

Сейнт-Пиер: В залата се чувствам най-щастлив и най-тъжен

Сейнт-Пиер: В залата се чувствам най-щастлив и най-тъжен
0

Джордж Сейнт-Пиер сподели кога е добре да се откажеш от големия ММА и защо така и не се завърна последните години. Един от най-обичаните бойци често е канен да сложи ръкавиците на UFC отново, но твърдо е решил да не разваля изградената с много труд репутация.

„Едно от най-щастливите и най-тъжните места за мен е залата“, Сейнт-Пиер сподели в подкаста на Джо Роган.

„Най-щастливото, защото практикувам спорта, който обичам. Отдал съм се на науката на боя, на тренировките. Същевременно е много тъжно място, защото след заниманията винаги идват хора за съвети. А на повечето от тях бих казал: Ей, остави ръкавиците и си намери истинска работа. Гледал съм този филм и не завършва добре приятелю“. Когато им казвам истината, хората ми се ядосват. Мислят ме за арогантен.“

„Може и мозъкът ми да е наране, но към момента се чувствам добре. Все пак това не е гаранция, че няма да имам проблеми в бъдеще. За мен здравето е най-важно, ходя често при лекари. Никой доктор няма да ти каже – ходи да се биеш отново. Винаги има риск“, признава Джи Ес Пи.

„Тъжно е. Има твърде много бойци, които се задържат прекалено дълго в спорта. Всеки се бие поради различна причина. За мен беше чувството на победата – то ми харесваше. Мразех да губя. Това е. На мястото на други обаче отдавна щях да съм се отказал. Ако го правиш, защото обичаш да се биеш или за парите – ОК. Това е твой избор. Но така плюеш на името си и за мен това е много тъжно“, сподели още Сейнт-Пиер.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.