Начало ММА Сен Дени потвърди слуховете за стафилококовата инфекция, довела до загубата от Порие

Сен Дени потвърди слуховете за стафилококовата инфекция, довела до загубата от Порие

Сен Дени потвърди слуховете за стафилококовата инфекция, довела до загубата от Порие
0

Беноа Сен Дени (13:2) допусна втората си кариерна загуба на UFC 299, когато бе нокаутиран от Дъстин Порие (30:8) в подглавното събитие в Маями. Появиха се обаче слухове, че е получил стафилококова инфекция в дните преди галата, а по-късно той сам потвърди, че наистина е трябвало да се бори със здравословното си състояние преди да влезе в клетката.

Направих страхотен тренировъчен лагер. После цяла седмица имах стафилококова инфекция. Забелязах я два дни преди да замина от Франция за Маями. Не исках да отлагаме, защото опитах да предложим на хората боя, за който са платили, тъй като нашият мач бе съглавно събитие. Може би сам съм виновен, че бях малко по-тежък. Подобни гадории стават. Дъстин Порие е невероятен боец и се надявам да получа възможността да го срещна отново“, каза Сен Дени за The MMA Hour.

Дъстин Порие нокаутира Беноа Сен Дени в спиращ дъха мач на UFC 299

Французинът имаше своите силни моменти и дори демонстрира страхотна защита срещу опитите за събмишън от „Диаманта“. Той обаче бе засечен във втория рунд и трябваше да претърпи първото си поражение с нокаут в кариерата.