Начало ММА Шон О`Мали прогнозира, че Адесаня ще заложи на борба в следващия си мач с Перейра

Шон О`Мали прогнозира, че Адесаня ще заложи на борба в следващия си мач с Перейра

Шон О`Мали прогнозира, че Адесаня ще заложи на борба в следващия си мач с Перейра
0

ММА звездата Израел Адесаня инкасира поредна тежка загуба срещу вечния си съперник Алекс Перейра през 2022-а година. Сега Израел и Алекс излизат в нова битка този уикенд, а надеждата на Адесаня е, че тя няма да завърши с технически нокаут, както се случи последният път. Всички се питат обаче какво може да предложи бившият шампион, който сдаде колана на Перейра. Боецът Шон O`Мали предполага, че този път Адесаня ще избере по-различен подход в реванша.

„Мисля, че ще излезе и ще се сбори. Мисля, че разполага с няколко добри техники за събаряне – бориш се, сваляш го на земята и го караш да мисли. Може би Перейра няма да получи възможност да влезе в размени и да върви напред. Но истината е, че човек никога не знае. Някои бойци имат наистина някои малки хитрини в арсенала си, които показват често пъти в залата, но никога не са правили в битките. Но са добри в залата. Случва се да удрят страхотно по време на тренировка, но никога по време на мач. И изведнъж изригват и вадят този потенциал“, коментира Шон в предаването TimboSugar Show.

Адесаня имаше известен успех в граплинга срещу Перейра в последната им битка, но преди да бъде завършен до клетката с удари демонстрира и добри ударни умения. Израел нарани Алекс лошо в края на първия рунд, но не съумя да се възползва от създаденото предимство и да довърши преди крайния гонг на първата част.

С оглед на това, че Перейра трябва да свали доста, за да влезе в дивизията до 185 паунда, Шон О`Мали вярва, че Адесаня ще може да приложи тактика с повече тейкдаун атаки, но сега ще може и да приключи битката на земята.

Израел Адесаня се е бил общо три пъти с Алекс Перейра – два пъти по правилата на кикбокса и веднъж в опит за защита на титлата си в UFC. Всички двубои до момента са спечелени от Перейра, който веднага след последната им битка занесе шампионския колан на организацията в родна Бразилия.

Адесаня и Перейра излизат за четвърти път един срещу друг този уикенд по време на събитието UFC 287 в Маями.

тагове: