Начало ММА Сирил Ган: Нгану просто отложи неизбежното
0

Сирил Ган: Нгану просто отложи неизбежното

Сирил Ган: Нгану просто отложи неизбежното
0

Сирил Ган поиска реванш от Франсис Нгану. Френският боец обяви веднага след двубоя с „Хищника“, че двамата отново ще се срещнат в октагона. Той поиска това да се случи възможно най-скоро, за да промени резултата в своя полза.

Нгану защити световната си титла на UFC в тежка категория, след като изуми всички с представянето си. Вместо да заложи на мощните си юмруци, камерунецът изненада претендента с перфектно представяне на граплър. Мнозина го оприличиха на „големия“ Хабиб.

Заради по-пестеливото си поведение от стойка, Нгану ограничи действията на Ган. Той държа противника на разстояние и дебнеше своите моменти. Така очакванията за зрелище не бяха оправдание, но и залогът от битката наистина бе огромен.

Поздравявам Франсис. Той се представи по-добре, няма какво да крия. Но Нгану просто отложи неизбежното. Аз ще спечеля тази титла. С него ще направим реванш, това е сигурно. Загубата бе просто една спънка по пътя към върха, а аз ще се изкача на него“, категоричен е Ган.

Французинът допусна първо поражение след 10 поредни победи в клетката. Той също така направи и изказване в социалните мрежи. „Знам, че след победи не съм писал, ще го направя след загуба. Той използва своите силни страни, като ограничи моите. Направи малко повече от мен, което бе достатъчно. Но аз ще взема поуки и ще се върна по-силен, обещавам ви“, написа Ган.