Начало ММА Сирил Ган подготвя нова атака на трона в UFC
0

Сирил Ган подготвя нова атака на трона в UFC

Сирил Ган подготвя нова атака на трона в UFC
0

Сирил Ган е изготвил план, който да го върне още до края на годината в позиция да атакува световната титла на UFC в тежка категория. Французинът обяви, че след като победи Тай Туиваса през септември, ще получи шанс да спечели междинния пояс на организацията. Това, по думите му, може да се случи още до края на тази година.

Добрият Гамен“ загуби в 5 рунда от Франсис Нгану през януари, като допусна първото и единствено поражение до момента в кариерата си. Той ще се изправи срещу Туиваса на 3 септември в Париж, като мачът противопоставя първия и третия в ранглистата. Събитието се очаква с огромен интерес във Франция, където UFC набира все по-голяма популярност.

Според Ган, след като сложи край на серията от победи на Туиваса, той може да се бие за междинния пояс срещу Стипе Миочич или Джон Джоунс. „Не знам какви са плановете на организацията. Но аз очаквам следващият ми мач да е за пояса. В момента Франсис е шампион, а чакаме да видим и какво ще стане в битката на Стипе Миочич и Джон Джоунс. Според мен ще се бия с победителя от тях, след което ще взема реванш от Нгану“, коментира Ган.