Начало ММА Тайрън Уудли: Готов съм да наранявам хора отново
0

Тайрън Уудли: Готов съм да наранявам хора отново

Тайрън Уудли: Готов съм да наранявам хора отново
0

Тайрън Уудли обяви, че е готов за новия си поход към титлата на UFC в полусредна категория и е готов да наранява хора отново. Бившият шампион има насрочена битка за 30-ти май с бразилския боец Джилбърт „Дуриньо“ Бърнс. Двамата ще оглавят бойната карта в Лас Вегас, което означава, че битката е планувана за пет рунда. Този факт се харесва на Уудли и той твърди, че по-дълга битка ще бъде в негова полза.

„Харесва ми, че е пет рундова битка. Не мисля, че „Дуриньо“ някога е играл пет рунда. Разилчно е….когато го поведа с три рунда и е изтощен ще се отчая в четвъртия. Ще се опитва да ме събори от разстояние и това няма да му се размине срещу мен“, заяви бившия хегемон при 77-килограмовите пред „TMZ“.

За последно Уудли стъпи в клетката срещу Камару Усман през март, 2019-та. Тогава той загуби с единодушно съдийско решение и титлата му бе отнета. „Дуриньо“ е в серия от пет поредни победи, като в последните си две битки надделя над Деймиан Майа и Гунар Нелсън.

„Хората помнят само последните ти срещи. Ще им припомня кой съм. Сега съм в нагласа за насилие. Не знам как да го кажа, но съм готов да наранявам хора и да победя. Никога не съм бил толкова фокусиран, както сега. Днес виках по спаринг партньорите ми. Знам, че навлизам в пика си. Знам, че съм готов“, категоричен бе Уудли.

Тайрън трябваше да се изправи срещу Леон Едуардс през март в Лондон, но битката им бе отменена заради пандемията от коронавирус. След като Бърнс постигна победа над Майа през март, той лично предизвика Уудли и ето, че получи тази битка.

„Това ще бъде типичен случай, в който някой иска битка, която е прекалено тежка за него. Ще го бутам, удрям, ще спирам всеки негов опит за събаряне и накрая той ще се чуди защо е бил в клетката с мен и хората ще му съчувстват„, заключи Уудли.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".