Начало ММА UFC представи Нокаута на годината от различни ъгли (ВИДЕО)

UFC представи Нокаута на годината от различни ъгли (ВИДЕО)

UFC представи Нокаута на годината от различни ъгли (ВИДЕО)
0

Майкъл Чандлър продължава да е най-коментираното име след UFC 274. Американецът се реваншира по най-добрия начин на феновете си за двете поредни загуби с фамозен нокаут срещу Тони Фъргюсън.

Бившият шампион на „Белатор“ нацели съперника с фронт кик право в брадичката и набързо коментаторите го определиха за Нокаут на годината.

Чандлър имаше нужда от само 15 секунди след началото на втория рунд от битката им в лека категория, за да запише една от най-впечатляващите победи в кариерата си.

В социалните мрежи се появиха видео клипове от изпълнението му, представяйки ни различни гледни точки в залата. Ритникът на забавен кадър пък е сред най-въртяните клипове за последното денонощие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.