Начало ММА UFC раздаде първите бонуси в биткойни (СТАТИСТИКА)

UFC раздаде първите бонуси в биткойни (СТАТИСТИКА)

UFC раздаде първите бонуси в биткойни (СТАТИСТИКА)
0

Хамзат Чимаев спечели „лъвския пай“ от новия бонус на UFC. Той си тръгва от събитието UFC 273 с 30 000 долара в биткойни по-богат. Причината за това е феноменалното му представяне в бойната гала. Чеченецът, който се състезава за Швеция, надделя над Жилберт Бърнс, записвайки своята 11-а победа от 11 срещи на професионалния ринг.

Интересното е, че самите фенове гласуват за определянето на кои трима бойци ще спечелят бонуси в биткойни от името на сайта Crypto.com.

На втора позиция и с 20 000 долара по-богат, но в биткойни, е избран шампионът в категория „перо“ – Александър Волкановски. Той направи трета защита на шампионския пояс, нокаутирайки Чан Сун Джун – „Корейското зомби“ в главния двубой на събитието.

Последният от новите бонуси в биткойни печели Пьотр Ян. Руският боец не успя да си върне загубената титла преди около година, и падна в оспорван реванш от настоящия шампион в категория „петел“ – Алджамейн Стърлинг. Въпреки това, явно представянето му се е харесало на феновете на спорта повече и по тази причина Ян взима 10 000 долара в биткойни.