Начало ММА UFC с решителен ход за бъдещето на Нейт Диаз
0

UFC с решителен ход за бъдещето на Нейт Диаз

UFC с решителен ход за бъдещето на Нейт Диаз
0

Един от любимците на феновете на бойните спортове – Нейт Диаз ще остане част от UFC за още поне две години. Звездата в полусредна категория е получил нов договор от организацията, информираха от MMA News.

36-годишният Диаз имаше контракт за още само един мач в октагона на UFC. Това бе потвърдено и от шефа на най-популярната верига в света Дейна Уайт още през октомври. Идеята бе въпросната битка да е с друго от големите имена в дивизията – Тони Фъргюсън.

По информация на Ариел Хелуани, такъв мач е вероятен, но със сигурност няма да бъде последен за Диаз. Той твърди, че от UFC няма да натискат за битка между Нейт и Хамзат Чимаев, като това е била и причината да се стигне до удължаване на договора му.

Според него, почти сигурно Дейна Уайт изчаква завръщането на Конър Макгрегър, като има голяма вероятност именно „Ноториъс“ да е следващият противник на Диаз. Това би означавало оформянето на трилогия между двамата, след като си размениха по една победа през 2016 година. Тогава двата мача бяха избрани за №1 на вечерта, като се отличиха с безброй тежки попадения и обрати.