Начало ММА UFC ще разлхабва наказанията и тестовете за марихуана

UFC ще разлхабва наказанията и тестовете за марихуана

UFC ще разлхабва наказанията и тестовете за марихуана
0

Президентът на UFC Дейна Уайт е на мнение, че UFC трябва да отслаби малко остарелите си мерки и честото тестване на бойците за употреба на марихуана.

Това заяви шефът на организацията, след като вчера стана ясно, че Нико Прайс и Кевин Круум са дали положителни проби за забраненото вещество и ще бъдат наказани от Атлетическата комисия на щата Невада.

Прайс завърши наравно с Доналд Серони в последната си битка през септември, но на теста след двубоя е дал положителна проба за марихуана. Круум пък победи Рузвелт Робъртс, но поради положителен тест преди мача победата му ще бъде зачеркната.

Отнеха победа на боец заради употреба на марихуана

„Дори не знаех, че Нико Прайс е наказан“, заяви Уайт.

UFC работи по отслабване на строгите мерки що се отнася до тестването на бойците ни за марихуана. И това не е от вчера. Изненадан съм от новината за Нико. Трябва да е бил много над допустимото.

Трима от UFC с намалени наказания за употреба на марихуана

„В същото време не може да не ги и тестваме. Когато се подготвят за мач не може да ги оставим просто така. Не е редно да пуснеш някой под въздействието на марихуана в клетката. Стараем се да разхлабим наказанията и работим в тази насока, но не може и да няма никакъв контрол“, допълни президентът на организацията.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.