Начало ММА Влади Кънчев с голяма стъпка напред в кариерата си
0

Влади Кънчев с голяма стъпка напред в кариерата си

Влади Кънчев с голяма стъпка напред в кариерата си
0

Професионалният боец Владислав Кънчев ще продължи кариерата си в елитна европейска ММА организация. По-рано днес от публикация на мениджърската компания „New Genеration Management“ във Facebook стана ясно, че българинът ще се присъедини към базираната в Германия верига „Oktagon MMA“.

В публикацията е посочено, че сделката на Кънчев с „Oktagon MMA“ е за няколко двубоя, но все още не са обявени опонент и дата за дебюта на нокаутьора от София в организацията.

„Щастлив съм да съобщя, че подписвам договор за няколко битки с най-добрата ММА промоция в Европа „Октагон ММА“. Искам да им благодаря за възможноста! Искам също така да благодаря на моята мениджърска компания „New Generation Management“ и Никола Атанасов за упоритата работа, тъй като без тях това нямаше да е възможно. Очаквайте още новини скоро“, написа Владислав в своя Facebook профил.

Кънчев за последно стъпи в клетката през септември, 2021-а. Той нокаутира бразилеца Алешандре Рибейро на дебютното издание на полската верига „EFM“ в България. Това бе 12-та победа в 18 професионални срещи за Кънчев.

32-годишният боец, който може да се похвали с успехи и като треньор, име едва една загуба в последните си седем срещи. Тя бе нанесена от бившия боец на UFC Боян Величкович през лятото на 2020-а. Година по-късно Кънчев трябваше да се изправи и срещу друг бивш състезател на UFC – Норман Парк. Последният се оттегли от срещата по причини, които така и не официално сподели пред медиите.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".