Начало ММА Хабиб Нурмагомедов е в капан в Русия?

Хабиб Нурмагомедов е в капан в Русия?

Хабиб Нурмагомедов е в капан в Русия?
0

Русия спира всички входящи и изходящи полети от петък (27 март), съобщава „Ройтерс“. Последната информация от Москва е, че страната влиза в почти пълна блокада, след като положителните проби за новата разновидност на коронавирус надминаха 800.

Прочитът на тази информация от призмата на всички фенове на ММА и UFC е – „Ще успее ли Хабиб Нурмагомедов да напусне пределите на страната?“.

Властите са упълномощили единствено пристигащи полети, които да върнат руските граждани зад граница.

Уайт: Организираме най-силната галавечер в историята

Преди дни стана ясно, че шампионът на UFC в лека категория се е върнал в Русия, за да довърши подготовката си за двубоя с Тони Фъргюсън. Двамата оглавяват дългоочакваната галавечер UFC 249, която следва да бъде сред най-силните за годината. Все още не е ясно къде ще се проведе, но е изключено това да се случи в най-голямата по площ държава, предвид затегнатите мерки.

Дейна Уайт и компания ще се надяват Хабиб да се въползва от топлите отношения между дагестанските лидери и Владимир Путин, за да се направи изключение за „Орела“ и той да се завърне в САЩ. Най-вероятната локация за бойното шоу към момента е Флорида, но ситуацията е динамична и се мени ежедневно.

Възможно е Нурмагомедов и отборът му да трябва да заминат за Дубай или Саудитска Арабия.

Конър дарява един милион евро на ирландски болници

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.