Начало Други 70 деца участваха в лагер по таекуондо в Сливница (СНИМКИ+ВИДЕО)

70 деца участваха в лагер по таекуондо в Сливница (СНИМКИ+ВИДЕО)

70 деца участваха в лагер по таекуондо в Сливница (СНИМКИ+ВИДЕО)
0

Таекуондо клуб „Херея“ организира първия по рода си лагер за клас Б деца с подкрепата на Българската федерация по Таекуондо (WTF). Той се случи в спортната зала в град Сливница в последния ден преди въвеждането на мерките срещу пандемията от COVID-19.

В лагера участие взеха над 70 деца от клубовете „Ахил“, „Турбо“, „Файър“, „Таекион“ и домакините от „Херея“. Програмата включваше две тренировки. В първата имаше различни упражнения и комбинации от удари върху щитове. Втората бе посветена изцяло на спаринги срещу възможно най-много противници, за да може да се обиграят децата и да се компенсира липсата на състезания. Двете тренировки завършиха с игри, в които децата се представиха страхотно.

Родители не бяха допуснати в залата, а организаторите от „Херея“ бяха предвидили по една тениска за всеки участник. Един от най-активните в работата с най-малките бе младата надежда на олимпийското ни таекуондо Денис Иванов-Рицаря, който е сребърен медалист от световно и европейски клубен шампион.

ВИДЕО от лагера може да видите ТУК.

„Напълно вярваме, че за да вървим напред и да сме успешни, трябва да сме супер активни и да развиваме постоянно нови неща. Имаше много удари, спаринги, позитивни емоции и игри“, обявиха от клуб „Херея“ и обещаха да организират втори лагер, непосредствено преди Държавното първенство следващата година.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.