Начало Други Как се става Батман с бразилско джу джицу?
0

Как се става Батман с бразилско джу джицу?

Как се става Батман с бразилско джу джицу?
0

Здрави тренировки по бразилско джу джицу са в основата на подготовката на холивудския актьор Робърт Патинсън за ролята му на Батман.

34-годишният британец е най-новата звезда, която ще се превъплъти в образа на Брус Уейн и неговото алтерего, като за целта трябваше да влезе в добра форма. Наред със здравословното хранене и изучаването на предишните образи, Патинсън се отдаде и на бразилско джу джицу.

Според различни издания, актьорът е настоял точно това бойно изкуство да залегне в подготовката му, за да може да го доближи максимално близо до супергероя, известен с това, че няма суперсили. Благодарение на тренировките в залата, британецът ще може да размята по-лесно престъпниците, облечен в черен костюм с пелерина и маска, забавляват се медиите оттатък Океана.

В подготовката му помага Риган Мачадо, който е известен като “треньорът на звездите” в бойното изкуство.

Поредният филм за комиксовия супергерой трябваше да е готов преди известно време, но пандемията от коронавирус забави снимките. Самият Робърт Патинсън също даде положителна проба за COVID-19, като вече е възстановен и работата по филма продължава.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.