Начало Други Казанлък арена на благотворителна битка в името на Стиви
0

Казанлък арена на благотворителна битка в името на Стиви

Казанлък арена на благотворителна битка в името на Стиви
0

Три бойни клуба ще вземат участие в благотворителна инициатива, която цели подпомагането на събиране на средства за лечението на Стивън Бориславов. Те организират специален турнир, като домакин на събитието е зала „Brothers gym“ в Казанлък. То ще се проведе на 7 май от 14:00 часа.

„Три бойни клуба от Габрово (MMA Fight „Hope“), София („NS“ Fight Club) и Казанлък („Brothers gym“) обединяват общи усилия, за да подкрепят каузата в събиране на средства за лечението на 14 годишния Стивън Бориславов, който се бори със Сарком на Юинг. До момента финансова подкрепа са оказали Фондацията на Димитър Бербатов; БФС; школите на „Левски“ и ЦСКА както и много други спортисти и дарители от цялата страна“, информираха инициаторите.

„Сумата, която е необходима да се събере е немалка, но всеки един от нас вярва, че Стиви скоро ще бъде на крака и отново ще тренира на футболното игрище със съотборниците и приятелите си. Ние вярваме в силата на българския дух и знаем, че когато обединим любовта към спорта и това да бъдем един до друг, когато някой има нужда от подкрепа, ще заделим и от мъничкото което имаме, но ще помогнем – в това е силата ни като народ“, съобщават още домакините на събитието.

Всеки, който желае, може да помогне на Стиви на неговата сметка:

Банка ДСК, клон Перник

IBAN: BG51STSA93000028755501

BIC: STSABGSF

Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов

Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов