Начало Други Лудия крал атакува Миро (ВИДЕО)

Лудия крал атакува Миро (ВИДЕО)

Лудия крал атакува Миро (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, участва в последното шоу на All Elite Wrestling.

При излизането си на ринга, пловдивчанинът атакува Фуего дел Сол, а на самия ринг дори свали маската от лицето на мексиканския кечист. Припомняме, че именно в последния си сблъсък, състоял се на 13 август, Миро защити за шести път успешно пояса на TNT, след успех над Фуего дел Сол за по-малко от 2 минути. Победата беше под номер 13 в индивидуален двубой за Миро от 13 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“. Общият му баланс (с този при двойките) е 18 успеха и 1 поражение.

Именно свалянето на маската и атаката на българина над Фуего дел Сол принудиха Mad King – „Лудия крал“ да се намеси и да атакува родната звезда. Малко по-късно ринга се изпълни с рефери, които се опитваха да удържат двамата кечисти.

Най-веротно следващия сблъсък на Миро ще бъде именно срещу Мад Кинг.

Мад Кинг има баланс от 442 победи, 24 равенства и 485 загуби в цялата си кариера. В момента той се намира в серия от 8 поредни успеха на сингъл и на двойки.