Начало Други Миро отбеляза 100 дни с титлата TNT (СНИМКА)

Миро отбеляза 100 дни с титлата TNT (СНИМКА)

Миро отбеляза 100 дни с титлата TNT (СНИМКА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, отбеляза 100 дни откакто стана шампион на All Elite Wrestling. Пловдивчанинът отбеляза събитието с пост в социалните мрежи.

„В продължение на 100 дни служих като най-големия шампион по цялата борба“, написа Миро в профила си в Instagram.

Припомняме, че Миро спечели титлата „TNT“ на събитието AEW Dynamite 85, което се проведе на 12 май в Джаксънвил, Флорида, надделявайки над тогавашния шампион Дарби Алин. От тогава насам нашенецът направи цели 6 защити на пояса.

Последната защита беше след успех над Фуего дел Сол за по-малко от 2 минути. Победата беше под номер 13 в индивидуален двубой за Миро от 13 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ . Общият му баланс (с този при двойките) е 18 успеха и 1 поражение.

По време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).