Начало Други Миро отбеляза прогрес в AEW (РАНГЛИСТА)

Миро отбеляза прогрес в AEW (РАНГЛИСТА)

Миро отбеляза прогрес в AEW (РАНГЛИСТА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, прогресира в класацията на на All Elite Wrestling. След обновяването й нашенецът се изкачи с едно място, заемайки вече 4-ото.

Припомняме, че пловдивчанинът допусна поражение от Сами Гевара преди точно един месец, с което сдаде и шампионския пояс TNT на организацията. Това беше и първата му индивидуална загуба в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW.

Миро не е излизал от топ 5 от началото на годината. Той не имал сблъсък от загубата от Гевара, но тези дни от компанията пуснаха промо за завръщането на родната звезда.

Преди това той беше на върха с другия шампион на компанията – Кени Омега.

Миро имаше цели 15 победи от 15 срещи в индивидуални двубои в AEW преди сблъсъка с Гевара. Цели 8 пъти пловдивчанинът съумя да защити шампионския си пояс.

Лидери в тазседмичната ранглиста са двамата носители на пояси – Кени Омега като световен шампион и Сами Гевара – като носител на пояса TNT.

Няма промени в топ 5 при мъжете тази седмица.

Първи след шампионите е Адам Пейдж. Втори остава Ориндж Касиди. Той има 19 успеха, 1 равенство и 2 загуби. Третото място заема Джон Моксли (14 победи и 3 загуби). Той е бивш световен шампион, както и бивша звезда от WWE (известен там като Дийн Емброуз).

Четвърта позиция заема Миро, имайки баланс от 13 победи и само 1 загуба за тази година. Той измести Ланс Арчър, който изпадна от топ 5. Причината за изпадането е загубата от Еди Кингстън в първи кръг на елимининационния турнир за световната титла. Ланс Арчър.

На пета позиция влиза Тен. Той има 14 успеха и само 2 поражения.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).