Начало Други Миро остава сред най-добрите в AEW (РАНГЛИСТА)

Миро остава сред най-добрите в AEW (РАНГЛИСТА)

Миро остава сред най-добрите в AEW (РАНГЛИСТА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, остана в топ 5 на в ранглистата на All Elite Wrestling.

Припомняме, че пловдивчанинът допусна поражение от Сами Гевара, с което сдаде и шампионския пояс TNT на организацията. Това беше и първата му индивидуална загуба в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW.

Миро е под номер 5 в ранглистата на организацията, което е означава, че няма промяна в неговата позиция спрямо предходното класиране. Той не имал сблъсък от загубата от Гевара (от преди около месец), но тези дни от компанията пуснаха промо за завръщането на родната звезда.

Преди това той беше на върха с другия шампион на компанията – Кени Омега.

Миро имаше цели 15 победи от 15 срещи в индивидуални двубои в AEW преди сблъсъка с Гевара. Цели 8 пъти пловдивчанинът съумя да защити шампионския си пояс.

Лидери в тазседмичната ранглиста са двамата носители на пояси – Кени Омега като световен шампион и Сами Гевара – като носител на пояса TNT.

Няма промени в топ 5 при мъжете тази седмица.

Първи след шампионите е Адам Пейдж. Втори е Ориндж Касиди. Той има 18 успеха, 1 равенство и 2 загуби. Третото място заема Джон Моксли (14 победи и 3 загуби). Той е бивш световен шампион, както и бивша звезда от WWE (известен там като Дийн Емброуз). Мокси записа успех през седмицата, надделявайки над Уийлер Юта за само 47 секунди, но въпреки това не променя класирането си.

Четвърта позиция зае Ланс Арчър. Той, също както Мокси, регистрира нова победа в статистиката си (успех над От Фернандес), но не промени класирането си. Арчър има 25 успеха и едва 4 поражения през 2021 година.

Миро е под номер 5, имайки баланс от 13 победи и само 1 загуба за тази година.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).