Начало Други Ушу: Осло Оупън се завръща през септември

Ушу: Осло Оупън се завръща през септември

Ушу: Осло Оупън се завръща през септември
0

Седмото издание на престижния турнир по ушу Осло Оупън ще се проведе на 28 септември в Норвегия. Записванията вече започнаха.

Можете да заявите участие от тук.

Международната надпревара събра състезатели от над 20 страни в предишното си издание. В него взеха участие европейски шампиони и медалисти по ушу.

Очаква се присъствието на специални гости и редица реномирани преподаватели. От тях младите таланти ще черпят полезна информация и ще споделят наученото.

Новата генерация норвежки състезатели изглежда обещаваща и чужденците ще трябва да бъдат много добре подготвени, ако искат да стигнат призовите места.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.