Начало Senshi Адесаня поздрави инструкторите в Камчия Ернесто Хуст и Петер Артс

Адесаня поздрави инструкторите в Камчия Ернесто Хуст и Петер Артс

Адесаня поздрави инструкторите в Камчия Ернесто Хуст и Петер Артс
0

Израел Адесаня е едно от многото големи имена в бойните спортове, които поздравиха инструкторите на Професионалата лига на Световия киокушин съюз (KWU).

Шампионът на UFC в средна категория коментира публикация на Ернесто Хууст, на която с Петер Артс се наслаждава на слънчевото време в Камчия.

Двамата си почиват след тежката сутрешна съботна тренировка на Професионалната лига.

„Крале сте“, написа Адесаня и събра уважението на потребителите на Instagram, че отдава респект на нидерландските величия в К-1.

Освен нигериеца, който има 5,2 милиона последватели в социалната мрежа, многократните световни шампиони в тежка категория получиха приятелски пожелания от Сам Греко, Джон Уейн Пар, Педро Рицо, Мирко Кро Коп, Аунг Ла Нсанг и други знаменитости.

Хиляди фенове харесаха снимките, на които си личи и българският флаг и коментираха, че ударното дуо трябва да остане все така в добра форма, и да се наслаждава на лятото. Освен тях у нас е и другият легендарен инструктор на Професионалата лига на KWU – Семи Шилт.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ernesto Hoost (@hoost.ernesto)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.