Начало Граплинг и BJJ BJJ легенда дебютира в ONE FC

BJJ легенда дебютира в ONE FC

BJJ легенда дебютира в ONE FC
0

Многократният световен шампион по бразилско джу джицу и събмишън граплинг Андре Галвао ще дебютира за набиращата популярност бойна верига ONE FC. Бразилецът ще изиграе граплинг двубой на юбилейното издание „ONE X“ по случай десетгодишнината на компанията.

„ONE X“ ще се състои на 26-и март в „Singapore Indoor Stadium“ в Сингапур. Носителят на шест световни титли на най-елитната граплинг верига в света ADCC ще премри сили с настоящия шампион на ONE FC в „средна“ и „полутежка“ категория Рениер де Ридер. Холандецът няма загуба в професионалния ММА, а в бразилското джу джицу може да се похвали с призови места от европейски турнири на IBJJF и „Abu Dhabi Jiu-Jitsu Pro“. Битката ще бъде с максимална продължителност 15 минути и ще бъде във формат „submission only“.

На специалното събитие на ONE FC ще се изиграе и още един граплинг двубой – дамите, носителки на черни колани по BJJ, Даниел Кели и Мей Ямагучи, също ще премерят сили в 15-минутен сблъсък.

В главната битка на вечерта шампионката в категория „атом“ Анджела Лий ще защитава титлата си срещу Стамп Фейртекс. Бившият шампион на UFC в категория „муха“ Димитриъс Джонсън ще се изправи срещу муай тай майстора Родтанг в двубой със специални правила, който ще служи за подглавна среща.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".