Начало Senshi Боец от SENSHI счупи брутално крака си на гала в Румъния

Боец от SENSHI счупи брутално крака си на гала в Румъния

Боец от SENSHI счупи брутално крака си на гала в Румъния
0

Участникът в международните професионални галавечери SENSHI – Сергей Заносиев, напусна със сълзи на очите и викове от болка поредния си професионален мач.

По време на галавечерта „Шампионска вечер“ той получи много неприятно счупване на крака и така загуби своя полуфинал в Гран При турнира на румънската верига.

Видео от злополучния сблъсък можете да видите ТУК.

Заносиев опита да се изправи на три пъти, но под адреналина не осъзнаваше, че кракът му е брутално счупен и това е физически невъзможно.

Сергей е познат на българската публика с мъжкия си мач срещу Димитър Пенчев, макар и загубен.

Той беше сочен за фаворит в мини турнира от четирима бойци в северната ни съседка, но нелепата контузия му попречи да покаже на какво е способен.

Сега най-вероятно ще отсъства дълго от ринга.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.