Начало Senshi Бруно Газани преди SENSHI 12: Готов съм да сътворя истинско зрелище!
0

Бруно Газани преди SENSHI 12: Готов съм да сътворя истинско зрелище!

Бруно Газани преди SENSHI 12: Готов съм да сътворя истинско зрелище!
0

36-годишният Бруно Газани ще направи своя дебют в ринга на елитната верига SENSHI на 9-и юли и бразилецът иска битката му да бъде запомняща се! Той даде специално интервю за Boec.BG, в което разкри какви са плановете му за битката с непобедения на ринга на SENSHI Драгомир Петров.

Ето какво каза бившият боец на международната кикбокс организация „GLORY“:

– Какви са впечатленията ти от предишни издания на SENSHI и какви са очакванията ти за срещата ти в България?

– SENSHI е събитие, което става все по-популярно с добра структура за бойците. Имам много високи очаквания от себе си и се надявам да сътворя истинско зрелище за феновете на SENSHI и така да запиша името си в историята на организацията.

– Опонентът ти се е доказал като корав опонент и няма загуба на ринга на SENSHI. Каква ще бъде тактиката ти срещу него?

-Той е много добър. Харесвам битки срещу бойци като него. Планът ми е да наложа моя ритъм на игра и да вкарам много преса.

-Как изглежда един твой тренировъчен ден, когато се готвиш за битка?

-Тренирам по три пъти на ден – физическа подготовка, спаринг и техника.

– Ти имаш много опит в този спорт. Каква е тайната за дълголетие в тази игра?

-Тайната е да се отдадеш напълно. От години съм се отдал напълно на тренировките ми. Дори не излизам навън, за да мога да тренирам и да почивам.

– Каква е разликата между състезателите от Източна Европа и тези от Западна Европа и Бразилия?

-Бойците от този район са много корави и имат подобен стил като бразилските кикбоксьори.

– Кой е любимия ти кикбоксьор и защо?

-Определено е Семи Шилт! Гледал съм всички негови срещи като дете и се впечатлих силно от успехите ми. Когато станах професионалист, имах честта да се запозная с него лично и станах още по-голям негов фен, когато разбрах колко добър човек е.

– Имаш няколко срещи във веригата GLORY, която е считана за една от най-елитните бойни организации в днешно време. Кое е това, което разделя добрите бойци от елитните?

– Нивото на кикбоксьорите по света се е повишило. Всички събития имат страхотни бойци, но в GLORY нивото е различно.

Бойният спектакъл SENSHI 12 ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITEFight Box, на Senshi.comBoec.bgBoec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".