Начало Senshi Брутален Петър Стойков с нокаута на вечерта

Брутален Петър Стойков с нокаута на вечерта

Брутален Петър Стойков с нокаута на вечерта
0

Един от най-елитните български киокушин бойци – Петър Стойков, постигна впечатляваща победа над таджикистанеца Сухроб Назаров в среща от третото издание на професионалната бойна гала верига SENSHI.

23-годишният ни национал по кикбокс и киокушин приключи опонента си още в първия рунд в среща, която се проведе по правилата на KWU International Professional League или фул контакт карате киокушин с удари в главата.

Двубоят бе 1/4-финал в кат. до 70 кг., а нокаутът на Стойков без никакви съмнения може да бъде окачествен като момента на вечерта.

SENSHI

Битката приключи още в първия рунд, който започна с добър спининг бек-фист за състезателя от столичния клуб „Армеец“. Стойков заби и няколко лакътя в лицето и врата на съперника си, който въпреки че постоянно вървеше напред, рядко успяваше да пласира точно попадение.

Вместо това, българинът вкарваше много разнообразни удари с крака и ръце, за които противника му нямаше отговор. Всичко свърши малко преди края на първата част, когато чудесна комбинация на Стойков завърши със смразяващ въртящ лакът в лицето на таджикистанеца, който моментално се строполи на земята.

SENSHI

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.