Начало Senshi Страхотен Петър Стойков на финал на SENSHI Cup

Страхотен Петър Стойков на финал на SENSHI Cup

Страхотен Петър Стойков на финал на SENSHI Cup
0

Петър Стойков победи Павел Черепанов от Русия и се класира за финала на SENSHI Cup в категория до 70 килограма. Надпреварата е част от третата галавечер от най-новата бойна верига у нас – SENSHI. Тя се провежда в Камчия и включва единствено битки от карате киокушин фул контакт правилника на KWU. Специален гост рефер на срещата бе легендата – Петер Артс.

Първи рунд

Стойков започна много агресивно и се отличи с няколко добри комбинации. Българинът опита спининг бек и записа няколко лоу кика. По-пасивният от двамата бе Черепанов. Стойков се отличи с точни удари в торса. На коментаторския пулт магнетичният Семи Шилт сподели, че мачът много му допада.

Превъзходство на родния състезател от столичния клуб „Армеец“.

SENSHI

Втори Рунд

Нов спининг бек от страна на Стойков за начало на частта. Черепанов успя да разбие защитата на българския боец, който отново опита спининг бек. Добра комбинация за Черепанов в главата на Стойков за край на втория рунд.

Трети рунд

Двамата бяха много изморени и доиграха мача. В състезание от такава класа и с подобен залог това е нещо нормално. Руснакът опита да се хвърли във финален щурм, защото изоставаше, но без успех. Българинът е на финал!

В миналия кръг Стойков победи 24-годишния таджикистанец Сухроб Назаров с брутален нокаут след удар с лакът.

SENSHI

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.