Начало Джудо Денислав Иванов се завърна в залата
0

Денислав Иванов се завърна в залата

Денислав Иванов се завърна в залата
0

Световният и европейски шампион за кадети – Денислав Иванов поднови тренировки. Младият ни талант, който през тази година зае седмо място на Европейското първенство за мъже, отново е в залата, след като преди месец претърпя операция на коляното.

Иванов ще води занимания под ръководството на кондиционния треньор на „Локомотив“ (Пловдив) Алекс Михалев. Специалистът помага в подготовката и на друг наш национал – Ивайло Иванов, който също наскоро изпитваше проблеми с травма на крака.

От две седмици ходя без шина, вече свивам и изпъвам крака свободно. Не съм спирал с упражненията. Надявам се след около месец да започна тренировки и в залата по джудо. Все още има доста време до Световното първенство през октомври в Узбекистан“, оптимист е националът.

Иванов имаше разкъсана странична връзка, а интервенцията бе извършена от един от най-добрите ни специалисти в тази област д-р Тони Георгиев. И докато се възстановява само преди дни националът сключи брак с дългогодишната си приятелка Беатрис. В края на месеца двамата очакват и първата си рожба.

В същото време, националите при мъжете и жените продължават своята подготовка на високопланинската база Белмекен. Там те са водени от треньорите Гончо Дойков и Красимир Христов. С тима са всичките ни най-добри състезатели, сред които и Ивайло Иванов, Янислав Герчев и Борис Георгиев. Отборът ще остане на лагер до 15 август.

Младежите, кадетите и девойките пък са на подготовка в Пазарджик, водени от селекционера Георги Георгиев и главния мениджър на тима Ален Шмит. Младите таланти се подготвят за Световните първенства в Босна и Херцеговина и в Еквадор.