Начало Senshi Драгомир Петров: Съперникът ми е един от най-класните чужденци, пристигали в България

Драгомир Петров: Съперникът ми е един от най-класните чужденци, пристигали в България

Драгомир Петров: Съперникът ми е един от най-класните чужденци, пристигали в България
0

Драгомир Петров предстои да се качи за пореден път на ринга на SENSHI, като този път ще има може би най-трудният си опонент до момента в кариерата. Това ще бъде японецът Ю Хироно.

Доста класен опонент, може би един от малкото такива, които са идвали в България. Играе в K1, играе в RISE – вериги, в които аз съм си мечтал да играя. А той не е бил просто като „бушон“, а има и победи точно там. Уважение към него“, каза Петров пред Sportcafe.bg.

Той все пак признава, че фокусът му ще падне върху собствените способности на татамито, както винаги е правел в кариерата си на професионалист.

Как да обясня, това е все едно някой футболен отбор в България да е в Шампионската лига – това е SENSHI в момента. Може би е сред топ 3-4 по организация, имената на бойците говорят сами за себе си. Предстоящата надпревара ще има 18 двубоя, не знам колко вериги в света могат да си позволят да направят такава бойна карта“, изтъкна един от ветераните във веригата.

Билетите за епичното морско издание на международното бойно шоу вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg. Почитателите на бойните спортове ще може да се насладят на 36 бойци от 20 държави в 17-о издание на бойната галавечер.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.