Начало Киокушин Издръжливост и техника на фокус от шихан Пинеро в Камчия

Издръжливост и техника на фокус от шихан Пинеро в Камчия

Издръжливост и техника на фокус от шихан Пинеро в Камчия
0

Издръжливост и техника – това беше фокусът на вечерната тренировка по киокушин в петък от програмата на 15-ия Международен летен лагер в Камчия.

Почти всички инструктори спазиха типично традиционния японски стил на загряване, а особено строг към завета на Мас Ояма беше шихан Антонио Пинеро (9 дан).

Испанската легенда водеше групата на черните колани и им показа упражнения, свързани с каляването на мускулите в областта на корема. Каратистите бяха разделени по двойки и дадоха всичко от себе си да покажат на какво са научени през годините в слънчевия край на петъчния ден в Камчия.

В много от останалите групи се наблегна на игри, което допринесе силно за приповдигнатото настроение и усмивките на бойците.

Сред инструкторите, които поеха групите бяха още имена като първия златен медалист от България на европейско първенство по киокушин Шихан Асен Асенов и председателя на Руския боен съюз Шихан Рамил Габассов, чешката бойна звезда Ян Сокуп – европейски шампион по киокушин, победител от престижната надпревара „All Japan“ и сребърен медалист от Световното първенство по киокушин и победителя в турнир от веригата на К-1 и главен секретар на KWU Шихан Александр Пичкунов.

Тренировките са част от 15-ия Международен летен лагер по карате киокушин в Камчия. По време на това мащабно събитие от света на бойните спортове ще се проведе и деветото издание на елитните бойни галавечери „SENSHI“

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Снимки: Студио „Леземанн“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.