Начало Senshi Каубой и индианец кръстосаха томахавки на кантара за SENSHI 8

Каубой и индианец кръстосаха томахавки на кантара за SENSHI 8

Каубой и индианец кръстосаха томахавки на кантара за SENSHI 8
0

Фархад Ахмеджанов и Артьом Пашпорин привлякоха вниманието към себе си на кантара за SENSHI 8. Журналисти и фенове останаха изненадани от оригиналните им излизания.

Беларусинът се бе облякъл като индианец, докато руската муай тай звезда излезе с типичната си каубойска визия.

Звездата на SENSHI Петър Стойков и машината Димитър Пенчев пък преминаха успешно везната за главното събитие на вечерта. Една от най-чаканите битки у нас е официална.

Събитието се проведе в хотел „Маринела“, София.

Международната бойна галавечер е тази събота, 22-ри май, от 19:00 ч. и ще се излъчи на живо, както за България – по Max Sport 1, Bulgaria ON AIR и на Boec.BG, така и за цял свят – пряко по американската онлайн телевизия FITE, на Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Всички състезатели бяха отлични на везната и 10-е битки ще преминат по план за титлите на SENSHI.

Генералният секретар на Световния съюз на Киокушин (KWU) Шихан Александър Пичкунов приветства състезателите: „Пожелавам успех на всички утре и нека бойците покажат най-доброто от себе си!“.

Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст споделиха, че са щастливи отново да са в София. Легендите на К-1 си пожелаха бойците утре да покажат върхова форма, защото на SENSHI 8 те ще бъдат наблюдавани по цял свят и имат невероятен шанс за изява.

Тримата са специални гости съдии на галавечерта, а паралелно с нея водят международния лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League).

Пълна бойна карта и резултати от кантара:

Артьом Веклич (64 кг) – Алишер Карменов (64,9 кг)

Педро Граньо (69,6) – Драгомир Петров (69,7)

Владислав Фостенко (89,6) – Костадин Кърджалийски (88,5)

Давид Биткаш (83) – Кристиян Дойчев (84,7)

Фархад Ахмеджанов (69,8) – Артьом Пашпорин (69,7)

Ахмед Крънич (110) – Бадр Фердаус (102,7)

Мадалин Могош (79,8) – Едуард Алексанян (80)

Марио Нани (72,9) – Атанас Божилов (72,9)

Рикардо Фернандеш (84,9) – Андрей Чехонин (84,9)

Димитър Пенчев (70) – Петър Стойков (69,6)

SENSHI 8 се провежда  със съдействието на Професионалната  лига на Световния киокушин  съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.