Начало Senshi „Мистър Шоу“ ще търси девета победа на SENSHI срещу италианска звезда

„Мистър Шоу“ ще търси девета победа на SENSHI срещу италианска звезда

„Мистър Шоу“ ще търси девета победа на SENSHI срещу италианска звезда
0

Битка №16 на предстоящото SENSHI 15, което ще се проведе на 18 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна от 18:30 часа, ще противопостави двама гиганти.

Един срещу друг в зрелищен сблъсък ще излязат дебютантът от Италия Джузепе ди Доминико и един от най-опитните и перспективни български бойци Едуард Алексанян.

„Мистър Шоу“ ще търси своята девета победа на SENSHI, след като на последното издание победи Мадани Рахмани от Белгия с технически нокаут във 2-ия рунд. Алексанян е на 26 години и през 2021 г. постигна най-значимия си успех, грабвайки Европейския пояс за професионалисти на WAKO PRO в стил К1 в кат. до 81.4 кг. Алексанян е двукратен национален кикбокс шампион и шампион по кикбокс от турнира Savages.

31-годишният Ди Доминико, с прякор Железния, също има с какво да се похвали. Той е световен шампион на ISKA и WFC и европейски шампион на WTKA. Битката между гигантите ще се проведе по правилата KWU Full Contact в кат. до 85 кг.

Билетите за международното бойно шоу SENSHI 15 са в продажба

Билетите за SENSHI 15 вече са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

Зрелищната бойна галавечер SENSHI 15 ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

15-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Вижте Железния в действие: