Начало Senshi Нейтън Корбет – Човекът със златния лакът (ВИДЕО)

Нейтън Корбет – Човекът със златния лакът (ВИДЕО)

Нейтън Корбет – Човекът със златния лакът (ВИДЕО)
0

Нейтън „Карнидж“ Корбет е един от най-прословутите и страховити муай-тай бойци в историята. Прозвището му на „човека със златния лакът“ идва от опустошителните лакти, с които е детронирал много от съперниците си.

В продължение на повече от десетилетие Нейтън Корбет бе непобедима сила в полутежка категория. През 2010 г. се качи в тежка и бързо се превърна в един от най-великите муай-тай бойци с 11 световни титли на кръста.

Черпейки знания и опит от десетилетията си на успехи и падения Нейтън вече посвещава времето си на това да помага на останалите. Той продължава да е активен в света на бойните спортове, като коментатор за различни промоции, треньор на избрана група ученици и лектор на различни семинари из целия свят. Голямата му цел е да вдъхновява хората, за да развият психиката си и така да достигнат до пълния си потенциал.

Винаги съм бил мотивиран, за да се развивам далеч отвъд рамките на нормалното. Винаги съм се предизвиквал да приемам страха и въпреки него да се справям. Изграждането ми, като боец, винаги е било изискване в детството и професионалната ми кариера, но в това си начинание демонстрирам по-благата си страна, за да помогна на останалите да станат по-силни. По този начин мога да установявам връзка с хора от всички възрасти и нива. Така опитвам да карам другите да печелят и да реализират мечтите си“, споделя Нейтън „Карнидж“ Корбет, цитиран от KWU.

Манталитетът му е неподражаем. Тренировките ми с Нейтън не просто изостриха оръжията и сетивата ми в бой, но също така ми дадоха непоклатимата увереност, че мога да постигна всичко“, коментира Лаура Гаярдо по адрес на ментора си.