Начало Senshi Пашпорин надигра Цвик на SENSHI 9 в Камчия

Пашпорин надигра Цвик на SENSHI 9 в Камчия

Пашпорин надигра Цвик на SENSHI 9 в Камчия
0

Артьом Пашпорин (Русия) победи с решение Олег Цвик (Украйна) в мач от основната карта на SENSHI 9, игран в Камчия.

Двамата се срещнаха в категория до 70 килограма по правилата на KWU SENSHI.

Сблъсъкът започна без излишни рискове. Пашпорин първи пласира хай кик. Последваха равностойни размени до две чисти крошета в главата на Цвик в средата на частта. Руснакът напипа ритъма си на игра и продължи да налага темпото, като във финалните мигове на частта заби супер деснячка, с която прати в нокдаун съперника.

До средата на втория рунд никой от двамата не взе превес в размените. Явно от ъгъла на Цвик бяха дали точни указания, защото започна по-добре да неутрализира мощните атаки на Пашпорин. Много равностойни три минути.

В заключителния рунд отново станахме свидетели на атрактивни размени. Пашпорин бе една идея по-активен, въпреки че съперникът му вървеше напред и търсеше атаката. В последните секунди на мача руснакът пласира впечатляващ десен хайкик, който беше най-добрият удар в мача.

Така с цялостно по-добро представяне Артьом Пашпорин си заслужи победата с решение.

SENSHI 9 ще се излъчва на живо за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, Boec.BG, както и пряко за цял свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Събитието се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Снимки: Студио „Леземанн“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.