Начало Граплинг и BJJ Шампион по BJJ набира средства за участие в турнир

Шампион по BJJ набира средства за участие в турнир

Шампион по BJJ набира средства за участие в турнир
0

Българският състезател по бразилско джу джицу – Павел Иванов, търси финансова подкрепа за участие в следващия голям международен турнир. Той е син колан и тренира във Варна. Сега за цел си е поставил да представи родината ни на AJP Tour Europe International Pro в Хърватия.

От началото на годината той има първо място на AJP Sofia International Pro – Gi, първо място на Sofia Open No-Gi, трето място на Sofia Open No-Gi в абсолютна категория, второ място на AJP Burgas International Pro – Gi, първо място на AJP Burgas International Pro – No-Gi.

Ето какво гласи посланието му в социалните мрежи:

„Скъпи приятели, казвам се Павел, син колан от България. Страстно практикувам бразилско джу джицу и съм активен състезател. Работя на пълен работен ден, като същевременно тренирам колкото мога. Откакто започнах да тренирам, се влюбих в спорта и винаги съм имал хъс да се състезавам. Инвестирам цялото си свободно време, енергия и ресурси в него, като се стремя да стана по-добър състезател, изкачвайки ранговете и да издигам името си“, започна Иванов.

„Въпреки че финансирам сам състезанията, които са по силите ми, имам нужда от помощ за по-големите и по-престижни турнири. Често те са далеч от моето местоположение и пътните разходи/настаняването са основните причини, които ме спират да присъствам“, призна той.

„Следващата ми цел е да участвам на AJP Tour Europe International Pro. Ще използвам средствата, събрани чрез тази кампания, за полета и настаняването в Хърватия. Моля за вашата помощ и оценявам всеки, който е готов да ме подкрепи, за да постигна целта си. Понастоящем присъствието ми в социалните мрежи не е голямо, но работя по изграждане на по-голяма аудитория и съм готов да представлявам всички спонсори чрез маркетингови материали. Благодаря!“, завърши българският боец.

Дарителска сметка:

IBAN: BG62BPBI79451069489201

Eurobank Bulgaria AD

Pavel Ivanov

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.