Начало Киокушин Шестима българи на Световното по киокушин в Казахстан

Шестима българи на Световното по киокушин в Казахстан

Шестима българи на Световното по киокушин в Казахстан
0

БККФ изпраща шестима състезатели на Световното първенство по киокушинкай в Астана, Казахстан. Световното първенство по правилата на KWF ще се проведе между 3-4 ноември в столицата на Казахстан. Четирима наши състезатели при мъжете и две състезателки при жените ще премерят сили с най-добрите в света този уикенд.

При мъжете в битка за медалите ще влязат Кристиян Станков, Стоян Илчев, Ивайло Маринов и Йордан Миладинов. При жените българската чест ще защитават Валерия Лозанова и Мариела Любенова.

Националите ни са предвождани от треньорите на националния отбор на БККФ Захари Дамянов и Живко Андреев. С отборът е и докторът на националния отбор – Стоян Стаматов.

Това е второ световно първенство организирано от KWF. Очаквайте резултати от състезанието и представянето на нашите бойци в BOEC.BG.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".