Начало Senshi София приема Европейско първенство KWU SENSHI

София приема Европейско първенство KWU SENSHI

София приема Европейско първенство KWU SENSHI
0

Първото по рода си Европейско първенство по правилата на KWU SENSHI ще се проведе в София.

Между 2-6 декември „Арена Армеец“ ще приеме най-добрите бойци на Стария континент. Турнирът е организиран от набиращата сила KWU Международна професионална лига.

Състезателите ще бъдат разделени в шест категории: -70, -75, -80, -85, -90, +90. Всяка категория ще бъде съставена от 8 бойци. Срещите ще се играят на ринг.

Всеки участник ще получи брандирана защитна екипировка, която след събитието остава за него – протектори за глава, лакти, крака и ръкавици. Победителите ще получат пояс, купа, медал и финансова премия. Повече подробности може да получите на телефон: +359 897964368 сенпай Николай Атанасов

Документът, който трябва да попълните, за да я заявите участието си може да бъде свален от тук:

Fighter info general

Организаторите от Световния киокушин съюз (KWU) с председател Шихан Иво Каменов ще поемат и всички транспортни разходи, настаняването и храната, както и разходите с COVID-19 тестове на състезателите и техните треньори.

Битките ще бъдат излъчени на живо в американската платформа FITE TV– www.fite.tvhttps://www.fite.tv/vl/p/senshi/.

Финалните сблъсъци ще се изиграят на поредното издание на международни галавечери SENSHI – 5 декември.

Крайният срок за подаване на документи за участие е 1 ноември 2020 на: senshi_bulgaria@abv.bg, kwunion2011@gmail.com и  kwu_bulgaria@abv.bg или на телефон +359 897964368.

Припомнете си правилата на KWU SENSHI тук.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.