Начало Интервюта Тинко Банабаков пред Boec.BG: Бях готов и за повече (ВИДЕО)

Тинко Банабаков пред Boec.BG: Бях готов и за повече (ВИДЕО)

Тинко Банабаков пред Boec.BG: Бях готов и за повече (ВИДЕО)
0

Тинко Банабаков завоюва бронзов медал на Европейското първенство за мъже от държави-членки на Европейския съюз. Боксьорът ни записа две победи при най-леките, но не успя да стигне до двубой за златния медал, тъй като бе елиминиран в полуфинална среща от представител на Англия. Бронзовият медалист и Александър Александров смятат, че полуфиналът е бил равностоен, но съдиите присъдиха победата на англичанина.

Ето как Тинко описа представянето си пред Boec.BG:

-Как се чувстваше на ринга? Как би описал представянето си?

-Чувствах се доста добре, бях много подготвен. Последните два месеца се готвех с националния отбор специално за това сътезание,  иначе тренирах през цялата година. Постигнах успех, който ме задоволява, но бях готов и за повече.

-Какво не ти достигна на полуфинала?

– Бях равностоен, но може би липсата на опит и смяната на категорията.

-Какво следва за теб оттук нататък?

– Може би това беше последното състезание за годината. Започвам подготовка за следващата година, която ще е много тежка и с много важни състезания.

-Тайсън Фюри или Деонтей Уайлдър?

-Надявам се Уайлдър, защото е по-атрактивен, но Фюри може и да му създаде проблеми.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".