Начало Таекуондо Владимир Далаклиев: Нищо не може да излекува тежестта в гърдите ми (ВИДЕО)

Владимир Далаклиев: Нищо не може да излекува тежестта в гърдите ми (ВИДЕО)

Владимир Далаклиев: Нищо не може да излекува тежестта в гърдите ми (ВИДЕО)
0

Най-успешният български таекуондист Владимир Далаклиев призна в интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“, че нищо не може да излекува тежестта в гърдите му от пропуснатия шанс да се класира за Олимпийските игри в Токио. Той беше много близко до сбъдване на мечтата, но в решителния мач загуби само с една точка на квалификацията в София преди малко повече от година.

„Не съм го преодолял. Вероятно няма и да го преодолея. Отворихме вратата за квотата, но не преминахме. Затова ми е болно – добави най-успешният български таекуондист. – Да извървиш целия път до края и да те раздели късмет или съдба от нещото, което преследващ цял живот… Приемам, че така е трябвало да стане. Надявам се да е за добро.“

Защо все още не може да забрави кошмарния спомен? Има ли шанс да се завърне на игралното поле, след като обяви своето отказване? Как направи един от най-великите нокаути в историята на таекуондото, с който спечели медал от световно първенство? Всичко това в цялото интервю с Владимир Далаклиев за YouTube канала „Спортната джунгла“.