Начало Джудо Япония праща звезден отбор джудисти на Световното

Япония праща звезден отбор джудисти на Световното

Япония праща звезден отбор джудисти на Световното
0

Японският национален отбор по джудо се завръща на Световното първенство за младежи. Това ще се случи на 10-14 август в Гуаякил, Еквадор. Страната доминатор не участва на последното издание в Италия и основно европейски тимове си тръгнаха със златните медали.

Сега обаче ситуацията ще е по-различна, защото Япония е събрала звездна селекция джудоки. Сред подрастващите със сигурност има доста имена, които ще трябва да запомним, защото ще печелят турнири години наред.

Някои от състезателите вече имат международен опит от Европейските купи в Испания и Австрия. Представяме ви имената на всички таланти от състава на Япония:

Жени

-48 кг: Хикару Йошиока

-52 кг: Аюми Кавада

-57 кг: Акари Омори

-57 кг: Рин Егучи

-63 кг: Куруми Ишиока

-70 кг: Мока Кувагата

-78 кг: Аки Курода

+78 кг: Мики Хибики

+78 кг: Мано Арай

Мъже

-60 кг: Тайки Накамура

-66 кг: Ямато Фукуда

-73 кг: Рюга Танака

-81 кг: Дайсуке Такейчи

-81 кг: Кайто Амано

-90 кг: Юносуки Тодака

-100 кг: Томохиро Накано

-100 кг: Кайто Грийн

+100 кг: Юта Накамура

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.