Начало Видео Златен пояс 2021: Награждаване на Българска карате киокушин федерация

Златен пояс 2021: Награждаване на Българска карате киокушин федерация

Златен пояс 2021: Награждаване на Българска карате киокушин федерация
0

На четвъртите годишни награди на Националната асоциация на бойните спортове „Златен пояс“ 2021 и Българската карате киокушин федерация отличи най-добрите си спортисти и треньори, а един от наградените се оказа и носителят на големия приз „Златен пояс“ в категорията „Най-добър спортист – жени“.

Най-добър спортист при мъжете за 2021г.: Дилян Николов – сребърен медалист от Европейското първенство на Световния киокушин съюз (KWU) през декември във Варна.

Най-добър спортист при жените за 2021 г.: Никол Харизанова – сребърен медалист от Европейското първенство на KWF за жени в Полша и от Световната купа на KWU. През тази година Харизанова се отличи и с 2-ро място на Европейското първенство Световния киокушин съюз.

Най-добър треньор за 2021 г.: Христо Христов – многократен международен медалист. Печели първо място на Открито първенство по киокушин в Австрия, участник в Абсолютното световно първенство в Япония и старши треньор на младежкия националнен отбор на Българската карате киокушин федерация от около 4 години.

тагове: