Начало Бокс Абдурозик ще подкрепя Фюри срещу Уайт (СНИМКА)

Абдурозик ще подкрепя Фюри срещу Уайт (СНИМКА)

Абдурозик ще подкрепя Фюри срещу Уайт (СНИМКА)
0

Един от най-известните полуръсти в света – Абдурозик ще подкрепи Тайсън Фюри в шампионския сблъсък за световната титла на WBC в тежка категория на професионалния бокс срещу Дилиън Уайт.

Припомняме, че шампионския сблъсък между двамата английски боксьори ще се проведе тази събота, 23 април, пред поне 94 хиляди зрители на стадион „Уембли“ в Лондон, което е и рекорд по посещаемост на такъв род събитие през 21-и век.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

Той вече се намира в Лондон и получи от „Циганския крал“ боксьорски шорти с гравирано името на Фюри.

Припомняме, че Абдурозик нападна с боксови ръкавици в гръб световния шампион в тежка категория на WBC – Тайсън Фюри. Това се случи в един от известните ресторанти в Дубай, Обединени арабски емирства.

Станалият световно известен със заканите и спречкванията между него и Хасбула Магомедов, поздрави Фюри и го попита как се чувства след което демонстрира качествата си в бокса именно върху шампиона. Ирландецът, от своя страна, заяви, че е голям фен на Абдурозик.

Случката стана пред приятели на „Циганския крал“, сред които беше и Джоузеф Паркър (бивш световен шампион при най-тежките на WBO).

Интересното е, че Абдурозик, също както Фюри, притежава пояс на WBC. Президентът на Световния боксов съвет – Маурисио Сюлейман е голям фен на Абдурозик и му подари омалено копие на титлата!