Начало Бокс Боксьор удари три пъти съдията на ринга (ВИДЕО)
0

Боксьор удари три пъти съдията на ринга (ВИДЕО)

Боксьор удари три пъти съдията на ринга (ВИДЕО)
0

Боксьорът Блеър Кобс влезе в международния видеообмен, след като си позволи да удари няколко пъти съдията на мача му с Алексис Роча. Американецът допусна първото си поражение в полусредна категория след 15 победи. Той бе нокаутиран в деветия рунд на галавечерта организирана от DAZN миналата седмица.

Двамата си поделиха надмощието в началото на срещата, но в осмия рунд Роча прати съперника си на пода. Кобс успя да се изправи и да продължи, преди да поеме нова порция тежки попадения в деветата част. Тогава реферът на ринга реши да се намеси и да прекрати мача.

Кобс обаче или не разбра, че това се е случило, или в яда си на решението на съдията реши да му нанесе три попадения. Ударите, макар и доста леки, бяха отбелязани от всички световни агенции. Предвид габаритите на рефера Руди Бараган, той самият едва ли е разбрал, че е инкасирал три попадения в тялото.

Любопитна е и реакцията на две от големите имена в дивизията. Ерол Спенс и Терънс Кроуфърд се зарадваха на развоя на срещата.

Роча преби напълно заслужено този червен задник“, каза Спенс. А Кроуфърд допълни: „След всички приказки, които този кретен наговори, накрая изглеждаше доста глупаво“.