Начало Бокс Де ла Хоя „зарови томахавката“ с Дейна Уайт

Де ла Хоя „зарови томахавката“ с Дейна Уайт

Де ла Хоя „зарови томахавката“ с Дейна Уайт
0

Враждата между промоутърите Оскар де ла Хоя и Дейна Уайт изглежда е към своя край. От години президентът на UFC Дейна Уайт и този на „Golden Boy Promotions“ Оскар де ла Хоя разменят остри реплики в медийното пространство. Враждата започна през 2018-а, когато бившият световен шампион по бокс Де ла Хоя влезе ММА бизнеса и организира среща между легендите Чък Лидел и Тито Ортис.

Уайт бе категоричен, че Лидел не трябва да се бие повече, а Оскар отвърна, че бойците на UFC не получават достатъчно пари. Размяната на нападки продължи с лични обиди, но пред „The MMA Hour“ Де ла Хоя заяви, че е готов тези драматизми да останат в миналото.

„Продажбите на ММА събитието ми не вървяха добре и някои оператори не искаха да работят с нас. Мисля, че това беше защото получавах много критика от Дейна Уайт и бях зает с „Golden Boy“. Реших да остана в бокса. Дейна ме критикува и това беше правилно. Разменихме остри реплики, за които му се извиних на хиляда процента. Има още много работа, която можем да свършим с него. Ако иска да седнем и да поговорим някога….представете си тези две сили да направят нещо заедно. Ще е уникално„, категоричен е мексиканецът.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".